Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Over ons

Het coronavirus heeft grote impact. De gebeurtenissen kunnen je raken in gevoel van veiligheid, in je financiële zekerheid. De toekomst is plots onzeker, instabiel en oncomfortabel geworden. voor jou persoonlijk en voor ons gezamenlijk.


Zekerheid, stabiliteit en comfort zijn belangrijk. Ze maken ons gelukkig. Ze helpen ons te groeien en in vertrouwen stappen te zetten. Wij geloven dat lastige tijden als deze ook belangrijk zijn. Hoe onaangenaam ook, ze geven ons de mogelijkheid om te verdiepen. We komen erachter dat stilstand – ondanks de vele consequenties – toch ook wel hele fijne, nieuwe (persoonlijke) inzichten kan opleveren.


Wijze mensen uit oude tijden hielden ons het beeld van de woestijnreis voor: juist in een kaal gebied zonder comfort kun je als mens innerlijk rijker worden. Een crisis biedt de mogelijkheid van een spirituele reis: een nieuwe verbinding vinden met je zelf met en met anderen. Keep the Faith wil zich richten op deze hoopvolle spirituele reis die we nu ‘samen apart’ maken.


Onze berichten zijn hoopvol realistisch: we zien de harde werkelijkheid onder ogen, zonder daarbij de moed te verliezen. ‘Keep the Faith’. Wil jij ook elke week een update in je mail? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Keep the Faith is een initiatief van de Protestantse Kerk Amsterdam.

Ons team

Martin de Jong

Eindredacteur

Wilfred Scholten

Hoofdredacteur

Bas van der Graaf

Redacteur

Martijn Horsman

Projectleider

Annebeth Westra

Copywriter

Elmar Haneveld

UX Designer

Kim van Willegen

Coördinator

Mark Popelier

Marketingspecialist

Nathan van Bakel

DeveloperMeer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je