Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Afbeelding bij Workshop verbinding

In een tijd van onderlinge afstand en onzekerheid blijkt onze behoefte aan verbinding en vertrouwen belangrijker dan ooit tevoren. Gekluisterd aan huis en communicerend via beeldschermen, is het soms lastig om betekenis te vinden. Want er is kennis genoeg, maar hoe kom jij en hoe komen wij tot bloei tijdens deze crisis?


In deze 4-delige serie pakken we de grote vragen aan. Wat geeft mijn leven zin? Hoe overleef ik deze crisis? Hoe vind ik een gezonde balans? Hoe verdiep ik mijn relaties? Wat geeft mij veerkracht, inspiratie en hoop? Deze tijd van stilstand nodigt uit tot reflectie en het vinden van waardevolle antwoorden. Doe je mee?

Trainers

Deze serie wordt gegeven door trainers Dorien Trommel en Guy Wijnen. Dorien weet mensen te verbinden, met zichzelf en met de ander. Met liefdevolle aandacht en een groot hart weet zij te inspireren en te motiveren om vanuit vertrouwen bewuste keuzes te maken. Guy zijn passie is mensen vanuit stilstand en reflectie in beweging zetten. Met speelsheid en creatieve werkvormen weet hij waardevolle inzichten aan het licht te brengen.

Praktisch

De modules in deze serie zijn te volgen via Zoom. Ze vinden plaats op woensdagen van 10:30 tot 12:00 uur. Er is een maximum aantal deelnemers van 20. Inschrijven doe je via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar dekwekerij@keepthefaith.nl

Kosten

De eerste workshop kun je GRATIS volgen ter kennismaking. Wil je daarna ook de overige workshops volgen, dan betaal je €15 per workshop (normaal is dit €25!). Vormt de prijs een drempel en wil je toch graag meedoen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer over workshop verbinding

  • filter
  • Kijken
  • Lezen
  • Luisteren
  • Doen


Meer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je