Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Afbeelding bij Workshop 2: veerkracht

Workshop 2: veerkracht

Bron: de Kwekerij

Foto: Joanna Nix

"Ik ben aan het denken gezet door de waardevolle terugkoppeling van de groep. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, dat werkt verbindend!" Afgelopen week kon je ter kennismaking GRATIS deelnemen aan de 1e workshop van De Kwekerij. En aan de mooie recensies te zien, was deze erg geslaagd! Wil jij samen met de groep en trainers Guy en Dorien op zoek naar jouw (innerlijke) veerkracht? Schrijf je dan in voor de workshop van 1 juli.

Schrijf je in voor de workshop(s)!

Op wo 1 juli van 10.30-12.00 uur geven Guy en Dorien (De Kwekerij) de tweede van 4 Zoom-workshops. Deze keer: veerkracht. Wat houdt veerkracht in? Wat heb je daarvoor nodig? Wanneer ben je uit balans en wat brengt je weer terug? Hoe kan je jezelf voeden en versterken?

Deelname kost €15 (normaal €25!) . Aan de workshop kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in!

De workshop ‘veerkracht’ is onderdeel van een reeks, die zowel los als bij elkaar te volgen is. Wil je vooraf een reminder ontvangen? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.Meer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je