Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Afbeelding bij STEM MEE! | Verzoeknummers vanaf de Westertoren

STEM MEE! | Verzoeknummers vanaf de Westertoren

Bron: Protestantse Diaconie Amsterdam

Foto: Marnix Haak

'I will survive' van Aretha Franklin of toch liever 'Don't you worry child' van Swedish House Maffia? Stem op jouw favoriete nummer en wie weet hoor je het di 19 mei tussen 12.00-13.00 uur vanaf de Westertoren!

Met dit initiatief willen wij Amsterdammers een hart onder de riem steken. Daarom staan er op de lijst vooral nummers met een hoopvol tintje. “We verkeren door de coronacrisis in een vreemde tijd”, legt Geert Westert van de Protestantse Diaconie het initiatief uit. “Met deze verzoeknummers willen we een klein lichtpuntje op de dag zijn.”

Stem op jouw favoriet (of lever er een aan)

Tot en met zondag kun je stemmen op jouw favoriete nummer. De hoogst genoteerde liedjes worden vervolgens op dinsdag 19 mei tussen 12.00-13.00 uur op het carillon van de Westertoren gespeeld. Zit jouw favoriete nummer er niet tussen? Toevoegingen en suggesties zijn welkom via info@keepthefaith.nl! Geert: “Maar of je jouw nummer vanaf het carillon terug hoort hangt natuurlijk af van of de beiaardier het ook daadwerkelijk kan spelen …”

Kijk en luister LIVE mee vanuit huis!

Je kunt het ‘torenconcert’ di 19 mei tussen 12.00-13.00 uur LIVE vanuit huis volgen via keepthefaith.nl/torenconcert en via onze Facebook. Veel kijk- en luisterplezier!Meer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je