Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Afbeelding bij No Place Like Home - Beth Hart

No Place Like Home - Beth Hart

Bron: Beth Hart, YouTube

Zangeres Beth Hart vroeg fans om video’s in te zenden voor een 'fanvideo'. Van het resultaat moest ze huilen (van geluk!).

Beth: “Toen ik de video zag, huilde ik, omdat ik velen van jullie herkende. Jullie zagen er zo lief, liefdevol en gelukkig uit. Het verbaasde me gewoon! Ik denk dat ik daarna twee uur heb gehuild. Bedankt jongens, ik hou zoveel van jullie. Er is echt ‘no place like home’!”

De wereld maakt een moeilijke tijd door, met lockdowns, uitgaansverboden en sociale afstandsregels. Allemaal om ons te beschermen, maar het leidt ook tot isolatie. In tijden als deze zijn we ons meer dan ooit bewust van de waarde van leven, liefde en vriendschap. Beth Hart-fans vormen een soort familie en in de nieuwe video van de zangeres zijn ze samengekomen om liefde en geluk te tonen. ‘No Place Like Home’ laat zien dat liefde sterk is en dat thuis is waar je het gelukkigst bent. We komen hier allemaal doorheen en zullen er sterker uitkomen.

De video bevat fans van over de hele wereld, o.a de Faeröer Eilanden, Koerdistan, Mexico, Litouwen, Mongolië, Marokko, Canada, Irak, Argentinië, Cyprus, Italië, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Griekenland, Iran, Portugal, Turkije, het VK, de VS, Ierland, Frankrijk, Nederland , België, Duitsland, Polen, Zweden, Noorwegen, Spanje, België en Australië.Meer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je