Keep the Faith

Jouw online gids in onzekere tijden

Afbeelding bij “Gaan we zingen? Wat leuk!”

“Gaan we zingen? Wat leuk!”

Bron: Protestantse Diaconie Amsterdam

Op veler verzoek nóg een filmpje van daklozenkoor De Straatklinkers. Dat samen zingen – zelfs op afstand – blij maakt, zie je aan de reacties van Peter, Hannie en Yousef. Beter wordt het niet vandaag!

Elke vrijdag komen De Straatklinkers bij elkaar om te repeteren. Al is dit samenzijn veel meer dan dat! De leden – allemaal dak- of thuisloos – snappen elkaar, bieden elkaar troost. En toen zette corona een dikke vette streep door hun wekelijkse agenda ... Sinds de ‘intelligent lockdown’ half maart zijn de leden al niet meer bij elkaar geweest. Voor velen een groot gemis!


Straatpastor Hanna is samen met Arend en Evelien bij alle koorleden langs gegaan. Om een beetje hoop en troost te bieden, maar vooral om even lekker muziek te maken met elkaar. Het leverde dit lieve filmpje met bemoedigende woorden van enkele leden op.


De Straatklinkers is het zangkoor van het Straatpastoraat van de Protestantse Diaconie Amsterdam. Het koor wordt vaak gevraagd voor optredens in kerken en op festivals.Meer in Amsterdam

Wekelijkse update ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste berichten in je mailbox.

Vul een geldig email adres in.

Nee, dank je